miercuri, 15 aprilie 2009

oda lui 2009Asta e poezia anilor in care traim.
E poezie desprinsa dintr-un trip timpuriu.
E amalgam de sentimente si drog.
E tigara aprinsa
Si votca si rock.E trista cantare a unei natiuni.
E moarte latenta -te roade de viu-
E sunet molcom de tacere.
E haos stacojiu
Pentru curvele mele .Asa se scurge timpul aici:
O oaza de voi
-Decazuti-
O oaza de triste cuvinte,
O oaza de juraminte spasite.


E furt , e foame , e mult prea putin;
Abundenta totusi
Intepand ca un spin.
E trist , e confuz, e Soare cazut;
E rai pentru unii
Si iad pentru'n mut.


E totusi revolta
E carte de foi
E flacare mare
E totul in voi.
E minunat ca'ntelege cineva
Ca 2009 e asa cum si anul trecut era.
Si tot asa...

6 comentarii:

evergreena spunea...

oda lui 2009 si nu zici de criza?

faine versuri :)

allesya spunea...

s-a vorbit cam mult de ea :)) si cred ca suntem toti supraincarcati cu "informatie" asupra acestui subiect , sa zicem....dar am si trimiteri la criza ,in orice caz.

multumesc :D

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

ana@.fotografnunti.org spunea...

da,este o mare criza de ras..........

Masaj erotic Arad spunea...

Buna!!!
Foarte interesanta poezia scrisa de tine,este foarte adevarata,good work!!!

Bancuri spunea...

Buna, iti scriu pentru a-ti propune un schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul tau. La mine titlul e Bancuri
O zi buna iti doresc